Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
varianta rapida....cea in care nu am avut chef sa coc blatul si am luat unul de cumparat...desi pentru un rezultat optim recomand blatul home-made!
ptr finisare :
blat home- made :)
1. Mai intai crema : punem intr-o cratita zaharul si untul si lasam sa se topeasca pana da in clocot; dam deoparte, adaugam cacaoua si ciocolata si amestecam pana se topeste ciocolata!
2. Lasam toata aceasta compozitie sa se raceasca putin- cca 15 -20 min, apoi adaugam peste frisca batuta, apoi lasam la racit din nou!
3. Peste una din foile de blat turnam jumatate din crema racita, o nivelam punem peste visinele scurse de samburi, iar la final acoperim cu cealalta jumatate de crema. Se asamableaza prajitura adaugand si foaia a doua de blat, apoi turnand glazura topita peste! decoram dupa plac si imaginatie! :)
4. Prajitura se pastreaza la rece, cca 2 ore pana la servire- evident ca eu nu am avut atata rabdare, si , ca atare crema nu s-a inchegat asa cum trebuia!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult